1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Grill King 24" keramički kamado roštilj s dimilicom i opremom, 61 cm

Grill King
  • Šifra: GK24BL
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: plava
  • Materijali: keramika/metal
  • Dimenzije: 24 in/61 cm
  • Model: kamado roštilj i dimilica
  • Proizvođač: Grill King
  • Cijena: 1.149,00 € (8.657,14 kn)

Opis

Grill King model 2023.

Najnoviji model iz 2023. godine s puno dodatne opreme i dalje je jedina marka koja nudi kamado roštilje s dimilicom. Grill King kamado je roštilj, pećnica i dimilica u jednom! Uz dodatnu opremu u osnovnom paketu koju čine: pokrivalo za roštilj, kamen za pizzu, dvodijelni deflektor topline, držač deflektora koji ujedno služi i kao stalak za wok, razdjeljnik grill rešetke, hvataljka za rešetku i žarač, ovo je vjerojatno najbolja ponuda kamado roštilja na tržištu!

Čemu služi kamado roštilj?

Kamado roštilj izuzetno je svestran. Ne samo da se može koristiti za popularno grillanje ili dimljenje hrane, već se naveliko koristi i za pečenje pizze, kruha, raznih pita i kolača! Kamado roštilj ima izvrsna svojstva zadržavanja topline. Zahvaljujući gornjem i donjem otvoru za protok zraka, u kamado roštilju vrlo precizno možete regulirati niske ili visoke temperature. Visoke temperature idealne su za brzu pripremu, primjerice pljeskavica i kobasica, dok će niže temperature pogodovati namirnicama koje se moraju kuhati ili peći dulje.

Dimljenje hrane u Grill Kingu

Grill King kamado ima otvor s ladicom (tkzv. dimilica) za lakše dimljenje hrane. Uz višesatno održavanje niže temperature roštilja i odgovarajuće aromatično drveno iverje (tkzv. čips) različitih okusa, pripremit ćete savršeno meka rebarca s kojih se meso samo od sebe odvaja od kostiju.

Roštiljanje, dimljenje, kuhanje na pari, pečenje, sve je to moguće uz kamado roštilj! Keramičko tijelo i poklopac omogućuju vam dulje održavanje temperature i uživanje u vrhunskom okusu roštilja.

Tražite li moderan roštilj koji je pritom jednostavan za korištenje i s kojim možete raditi apsolutno sve, Grill King kamado daleko je najbolji izbor. Izrađen je od keramike koja dugotrajno zadržava toplinu. Osim lijepog dizajna, Grill King kamado ima i drugih prednosti: jednostavno se stavlja u funkciju, na njemu se jednostavno kuha, grilla i peče, lako se nadograđuje i jednostavno se čisti.

Tehničke karakteristike

Set Grill King kamado sadrži:

- tijelo kamado roštilja
- emajlirani gornji ventilacijski disk
- praktičan kupolasti termometar za dimljenje i grillanje
- dvije police od bambusa
- rešetku za roštilj od nehrđajućeg čelika
- razdjeljnik rešetke od nehrđajućeg čelika (fleksibilan sustav pečenja)
- hvataljku za grill rešetku
- košaru za ugljen od nehrđajućeg čelika
- otvor dimilice i ladicu za ubacivanje čipsa za dimljenje
- brtvu poklopca od fiberglasa
- poseban sustav za podizanje poklopca Soft dumping
- pokrivalo za kamado roštilj
- kamen za pizzu
- dvodijelni deflektor topline
- obruč za deflektor (služi i kao stalak za wok)
- žarač za čišćenje pepela i razgrtanje ugljena

Materijali izrade:

Gornji ventilator: lijevani aluminij
Police: bambus
Stalak roštilja: crni čelik s praškastim slojem
Grill rešetka: 304 nehrđajući čelik
Tijelo roštilja i ložište: keramika

Dimenzije i težina:

Promjer roštilja: 61 cm
Promjer rešetke: 51 cm
Visina tijela roštilja: 70 cm
Neto težina 130 kg
Dimenzije montiranog tijela roštilja sa svim nastavcima: 132x73 cm
Visina 123 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi