1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Kamado roštilji

Grill Guru Compact kamado roštilj na drveni ugljen, 40 cm

Grill Guru
  • Šifra: 8720168010520
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: Grill Guru
  • Cijena: 2.999,00 kn

Opis

Nizozemska tvrtka 200° Fahrenheit kroz brandove The Bastard, Grizzly Grills i Grill Guru isporučuje jedne od najboljih roštilja i opremu za roštilje na europskom tržištu.

Grill Guru roštilji i dodaci vrhunske su kvalitete, dizajnirani su i napravljeni za uživanje u roštiljanju u svim godišnjim dobima.

Grill Guru Compact najmanji je među kamado roštiljima. Uz ovaj kompaktni kamado uživat ćete u čistom okusu kojega daje vatra iz drvenog uglja. Ovaj ćete roštilj moći koristiti na izletištu, verandi ili krovnoj terasi. Izuzetno cjelovit, po pristupačnoj cijeni i izrađen od visokokvalitetne vatrostalne keramike s 20-godišnjim jamstvom.

Grill Guru Compact sadrži:

- emajlirani gornji ventilacijski disk
- praktičan kupolasti termometar za dimljenje i grillanje
- rešetku za roštilj od nehrđajućeg čelika promjera 33 cm
- unutarnju košaru i prsten od vatrostalne keramike
- prijenosni okvir s 2 bambusove ručke
- rešetku za ugljen
- 20 godina jamstva na keramičku vanjsku oplatu
- hvatalicu ploče, kišni pokrivač i žarač

Keramika je prirodni proizvod, pa postoje razlike u tamnoj boji i njezinoj strukturi. Prikazana boja može se razlikovati od stvarnosti.

Tehničke karakteristike

Visina: 62 cm
Vanjski promjer: 40 cm
Presjek grill rešetke: 33 cm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi