1. Početna
  2. Posuđe
  3. Setovi posuđa
ENART 6u1 set lonaca od emajla sa staklenim poklopcem

ENART 6u1 set lonaca od emajla sa staklenim poklopcem

ENART
  • Šifra: 5904134134783
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: siva
  • Proizvođač: ENART
  • Cijena: 299,00 kn

Opis

Set od 3 lonca sa staklenim poklopcem od 5-ero slojnog emajla. Garantirana sigurnost pripreme hrane. Pogodno za električne, keramičke, indukcijske i halogene grijače ploče. Može se prati u perilici posuđa ali i držati u zamrzivaču. Set se sastoji od lonca promjera 18 cm, visine 11 cm i zapremnine 2,7 litara, lonca promjera 20 cm, visine 12 cm i zapremnine 3,7 litara i lonca promjera 22 cm, visine 13 cm i zapremnine 5 litara. Svaki lonac ima pripadajući stakleni poklopac s praktičnim, na toplinu otpornim držačem. Materijal: peteroslojni emajl. Boja: siva.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi