1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Posude za stol i posluživanje

Easy Life Pagoda set za posluživanje sushija

Easy Life
  • Šifra: R1099#PAGD
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: porculan/bambus
  • Dimenzije: 24x16,5 cm
  • Proizvođač: Easy Life
  • Cijena: 36,00 € (271,24 kn)

Opis

Smještena u srcu Franciacorte (blizu Milana), Easy Life je svježa, nova tvrtka koja se naslanja na tradiciju Easy Life-a koji djeluje od 1955. godine. Posebnost joj je izrada kuhinjskog pribora i suđa od porculana, melamina i stakla pogodnog za svakodnevni život. Specijalizirani su i za ukrasne artikle, poput primjerice blagdanskog asortimana. Proizvodi su vrlo kvalitetni i lijepi, idealni kao poklon za sve prilike.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od 2 plitka tanjura za posluživanje sushija (24x16,5 cm), 2 prostirke (30x25 cm), 2 male zdjelice za dip (7x4 cm), 2 seta štapića za azijska jela i 2 stalka za štapiće

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi