1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

de Buyer Twisty posuda za pirjanje

DE BUYER
  • Šifra: 3491.28
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 28 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 88,00 € (663,04 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 28 cm.
Tijelo od nehrđajućeg čelika s 2 baze, pretvara ga u bilo tavu ili posudu za pirjanje. Duge i bočne ručke olakšavaju sigurno rukovanje, bez rizika od opeklina. Oprez: za promjere veće od 28 cm, proizvod se mora koristiti samo kao posudu za pirjanje s 2 izmjenjive silikonske bočne ručice. Prijenosne ručke i poklopci kupuju se zasebno. U skladu s profesionalnim standardima. Nehrđajući čelik je praktičan, higijenski i lako se čisti.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi