1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

de Buyer Prima Matera bakreni lonac s 2 ručke

DE BUYER
  • Šifra: 6242.28
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bakar
  • Materijali: bakar/AISI 304 SS
  • Dimenzije: 28 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 833,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 28 cm. Visina 13,5 cm. Kapacitet 8 litara.
Vrhunsko bakreno posuđe iz linije Prima Matera. Idealano je za pripremu umaka, juha, gulaša, i ostalih jela. Prima Matera serija izrađena je od 90% bakra i 10% nehrđajućeg čelika. Bakar debljine 2 mm s vanjske strane odlično provodi toplinu što omogućuje posuđu brzo postizanje jako visoke temperature. Nehrđajući čelik s unutarnje strane omogućuje lako korištenje i jednostavno održavanje. Nakon svake upotrebe unutrašnjost oprati ručno, dok je bakar nakon svake uporabe, a najmanje jednom mjesečno, potrebno premazati/polirati pastom za bakar. Pogodno za sve grijače površine uključujući indukciju. Ne prati u perilici posuđa.
Lonac s poklopcem, idealan za reduciranje jela, lagano kuhanje i za kuhanje velikih količina hrane.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi