1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Plinski roštilji

de Buyer Outdoor Signature Allure plinska plancha (IZLOŽBENI, RASPRODAJA)

DE BUYER
  • Šifra: 4420.01
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: crna
  • Materijali: emajlirano lijevano željezo
  • Dimenzije: 60x40 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 599,00 € (4.513,17 kn)

Opis

Ova plancha koristi vrhunske plamenike od nehrđajućeg čelika koji kombiniraju učinkovitost i snagu. Porast temperature je stoga brz i prije svega dobro raspoređen po cijeloj ploči od lijevanog željeza. Vrhunska ploča od lijevanog željeza proizvedena je, emajlirana u Francuskoj te ima doživotno jamstvo. Ova plancha kombinira moderan dizajn i izuzetnu učinkovitost. Dizajnirana je u suradnji s Peugeot Design Labom. Moderna je i inovativna, a u svom stilu zadržava dašak tradicije. Okvir je izrađen od satenskog nehrđajućeg čelika i crnog čelika i vrlo dobro podnosi koroziju i loše vrijeme. Na lijevoj prednjoj strani planche pronaći ćete integrirani sakupljač masti s push pull sustavom za otvaranje i zatvaranje.

Plancha vam omogućuje pripremu više vrsta hrane praktički sve u isto vrijeme: meso, ribu, školjke, povrće i voće. Plancha pomaže u stvaranju veze među ljudima, zbližavanju, pozivanju na prepuštanje i druženje čim dođe lijepo vrijeme. Plancha ne zahtijeva kulinarski talent. Plancha jednostavnom komadu mesa ili rezanom povrću daje sve njihove prirodne okuse i mirise, bez dodavanja ili s vrlo malo masnoće. Nema više dugih priprema: planchu je potrebno samo malo nauljiti i zatim zagrijati.

Bez napornog čišćenja: plancha se može očistiti za 1 minutu jer je samo ploča u kontaktu s hranom. Priprema hrane je brza i gotova za nekoliko minuta jer je brzo pečena hrana ukusnija.

U ponudi je i de Buyer Outdoor Signature Allure Space Cabinet servisni stol/kolica (šifra: 4420.03) na koji možete staviti ovu planchu i na taj način upotpuniti funkcionalnost i doživljaj.

Tehničke karakteristike

Snaga 5,4 kW
2 plamenika od nehrđajućeg čelika
Nagibna emajlirana ploča od lijevanog željeza 60x40 cm
Za 6 do 10 porcija
CE standard
Elektronsko piezo paljenje integrirano u upravljačke gumbe
Ergonomski i neklizajući kontrolni gumbi
4 noge regulirajuće po visini
Četvrtasti rekuperator od nehrđajućeg čelika 9x12 cm, skriven sprijeda, jednostavnim pritiskom možete ga ukloniti
Radi na plin butan ili propan
Okvir od dva materijala: nehrđajući čelik/čelik crna epoksidna boja
Zajamčena oznaka francuskog porijekla
Dimenzije: širina 62 cm, dubina 52 cm, visina 27 cm
Težina 26 kg
Proizvođač: DE BUYER x LE MARQUIER

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi