1. Početna
  2. Posuđe
  3. Kalupi za jela i kolače

de Buyer okrugli kalup za pitu s odvojivim dnom

DE BUYER
  • Šifra: 4706.32
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: obloženi čelik
  • Dimenzije: 32 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 29,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 32 cm.
Kalup od čelika sa ravnim rubom. Idealno za peći tradicionalne kolače, pite ili quiches. Odlični rezultati kuhanja zahvaljujući željezu: kalup dostigne visoke temperature i širi toplinu i omogućava jednoliko pečenje. Funkcionalan i praktičan non-stick kalup. Premaz bez PFOA i PTFE za lakše odvajanje od kalupa, zaštita čelika od oksidacije i jednostavno čišćenje. Podmažite kalup prije uporabe. Max. 220 C. Nije pogodan za mikrovalnu. Nemojte koristiti metalne predmete u kalupu. Njega: oprati ručno (ne-abrazivne spužve). Nije pogodno za perilicu.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi