1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

de Buyer Milady lonac s poklopcem

DE BUYER
  • Šifra: 3427.24
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 24 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 184,00 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 24 cm, dubina 12 cm, kapacitet 5,4 l.
Izrađen od nehrđajućeg čelika AISI 304, bez oštrog kuta.
Vrhunski polirano.
Robustan, nedeformabilan i izdržljiv.
Debelo dno od 7 mm.
Sa staklenim poklopcem čiji je okvir od nehrđajućeg čelika.
Perivo u perilici.
Za indukciju.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi