1. Početna
  2. Posuđe
  3. Kalupi za jela i kolače

de Buyer Limited Edition Tarte set za izradu kolača

DE BUYER
  • Šifra: 3030.00
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 57,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Materijal: nehrđajući čelik
Nije pogodno za perilicu
Savršen set za izradu hrskavih domaćih kolača. Za sve ljubitelje slastica koji žele usavršiti umjetnost.
Sadržaj seta:
- visokostrani perforirani prsten za tart ili pitu (visina 3 cm, promjer 24 cm)
- podloška za pitu izrađena od čelika, idealna za brzi prijenos topline kako bi se spriječilo pokislo dno (promjer 28 cm)
- okrugla rešetka od nehrđajućeg čelika s nogama za hlađenje i održavanje kolača nakon što se izvadi iz pećnice (promjer 28 cm)
- žlica za posluživenja s drškom od bukovog drveta i završnim slojem pčelinjeg voska za rezanje i posluživanje
Ekološko pakiranje.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi