1. Početna
  2. Posuđe
  3. Kalupi za jela i kolače

de Buyer Limited Edition Homebaking set za izradu kolača i pita

DE BUYER
  • Šifra: 4713.03
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: obloženi čelik
  • Dimenzije: 23 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 52,50 €

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Četvrtasti kalup veličine 23 cm
Pravokutni presavijeni kalup 25x10 cm
Četvrtasti kalup veličine 22,5 cm
Pogodno za pećnicu
Savršen set za pripremu najboljih svakodnevnih recepata. Za sve one koji žele pripremati razne kolače, pite i tarteve (tart je tradicionalno francusko jelo na bazi prhkog tijesta koje se može pripremiti i u slatkoj i u slanoj verziji) i još puno finih stvari.
U setu se nalaze 3 čelična neprianjajuća (non-stick) kalupa bez štetnih PFOA ili PFOS spojeva.
U ekološki prihvatljivom pakiranju.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi