1. Početna
  2. Posuđe
  3. Klasične tave

de Buyer Force Plus tava za palačinke

DE BUYER
  • Šifra: 5303.24
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: čelik
  • Dimenzije: 24 cm
  • Model: nije pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 31,50 € (237,34 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 24 cm
Visina 1,5 cm
Debljina 2 mm
Pogodno za pećnicu
Za plinske, električne i staklokeramičke štednjake
Nije za perilicu
Pri pranju ne koristite deterdžente
Čuvati na suhom mjestu
Potrebno sezonirati prije prve uporabe
Niski rub tave omogućuje lako prevrtanje i okretanje palačinki, što je idealno za pripremu tradicionalnih, hrskavih i pahuljastih palačinki. Brzo se zagrijava, ravnomjerna difuzija topline, omogućuje Maillardovu reakciju. Prirodna svojstva neprijanjanja postižu se redovnim sezoniranjem tave. Zavarena željezna ručka, glatka unutarnja površina. Zakrivljenost u francuskom stilu, jednostavno rukovanje i ergonomski prihvat.
Savjeti
prije korištenja zagrijte s malo masnoće
sezonirati prije prve upotrebe
deglazirati, isprati toplom vodom, osušiti i lagano nauljiti
čuvati na suhom mjestu
nemojte koristiti deterdžente i ne stavljati ih u perilicu posuđa

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi