1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pribor za roštiljanje

de Buyer FKOfficium okretač za roštiljanje s prorezima

DE BUYER
  • Šifra: 4235.00
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 31 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 27,50 € (207,20 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 17 cm
Širina 7,8 cm
Ukupna duljina 31 cm
Perivo u perilici
Ovaj okretač hrane izrađen je od kovanog nehrđajućeg čelika. Njegova elastičnost garantira lako rukovanje i okretanje.
Robusna i otporna oštrica izrađena od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika X20 Cr13. Zrcalno polirana oštrica za izbjegavanje hrđe. Fleksibilna oštrica za precizno manevriranje. Ergonomska ručka izrađena od poliamida ojačanog staklenim vlaknima. Protuklizna tekstura karbonskih vlakana. Dobro prianjanje s utorom za palac i graničnik za prste.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi