1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi
de Buyer FK2 nož za šunku i pršut

de Buyer FK2 nož za šunku i pršut

DE BUYER
  • Šifra: 4287.16
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 16 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 74,00 € (557,55 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 16 cm.
Tanka i ultra savitljiva 16-centimetarska Santoku oštrica za savršeno rezanje i minimalan napor. Nož je izrađen od njemačkog čelika X50CrMoV15 što ga čini robusnim i otpornim na deformaciju. Čvrsta ručka je izrađena od karbonskih vlakana: tanka za ugodnost korištenja, rezbarena kako bi se lakše ležao u ruci. Prednost: pronađite idealnu ravnotežu pomoću prilagodljive protuteže.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi