1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

de Buyer FK2 francuski nož šefa kuhinje

DE BUYER
  • Šifra: 4281.21
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: FK2 nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 21 cm
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 106,00 € (798,66 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Duljina oštrice 21 cm.
FK2 je francuski nož šefa kuhinje s duljinom oštrice od 21 cm. Tradicionalan i zgodan kuharski nož, idealan za rezanje bilja i povrća ili zarezivanje ribe i mesa. Robustan i izdržljiv. Sustav protuteže garantira savršen balans. Oštrica noža izrađena je od njemačkog čelika X50Cr-MoV15 (1.4116) te omogućuje trajno savršen rez. FK2 ima finiji konus od uobičajenih noževa što svaki rez čini učinkovitijim. Stabilan je i izdržljiv jer je izrađen od jednog komada s izdržljivom i ergonomskom protukliznom ručkom izrađenom od kompozitne plastike. Balans noža određuje se utegom koji se nalazi na kraju drške noža. Duljina oštrice 21 cm, duljina noža 36 cm. Debljina oštrice 2,2 mm. Proizveden u Francuskoj.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi