1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

de Buyer Choc Extreme okrugli lonac sa staklenim poklopcem

DE BUYER
  • Šifra: 8311.20
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: lijevani aluminij
  • Dimenzije: 20 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 103,00 € (776,05 kn)

Opis

de Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od nehrđajućeg čelika i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u de Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno.

Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer. de Buyer dijeli svoja iskustva sa zahtjevnim i strastvenim gurmanskim potrošačima, s jedinstvenom ambicijom pružanja trenutaka čistog gastronomskog užitka.

Tehničke karakteristike

Promjer 20 cm
Visina 8,5 cm
Širina s ručkama 27 cm
Kapacitet 2,7 l
Može se koristiti na svim vrstama peći, uključujući indukcijske
Elegantan, moderan dizajn
BRZI USPON TEMPERATURE, UŠTEDA ENERGIJE I ODRŽAVANJE VITAMINA
de Buyer okrugli lonac od lijevanog aluminija sa staklenim poklopcem, idealan je za kuhanje variva, gulaša i juha i za sva druga dugačka i kontrolirana kuhanja. Pri rukovanju s loncem treba biti pažljiv jer se ručke mogu zagrijati. Lonac je prevučen neljepljivim premazom. Nije pogodan za korištenje metalnih kuhinjskih pomagala te nije pogodan za pranje u perilici za posuđe. Pogodno za sve grijače površine uključujući indukciju.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi