1. Početna
  2. Posuđe
  3. Klasične tave

de Buyer Choc Extreme Non-stick duboka tava s integriranim ručkama

DE BUYER
  • Šifra: 8313.28
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: lijevani aluminij
  • Dimenzije: 28 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: DE BUYER
  • Cijena: 186,00 € (1.401,42 kn)

Opis

De Buyer francuski brend vrhunskog posuđa ikona je kulinarstva od 1830 godine. Poznat po vrhunskim tavama, loncima, posuđu od inoksa i ugljičnog čelika i prije svega bakrenim posuđem od patentirane Inocuivre legure. Osim što predstavlja zlatni standard, de Buyer je i jedan od najinovativnijih proizvođača vrhunskog posuđa, s desecima zaštićenih patenata godišnje. Svaki komad posuđa u De Buyeru proizvodi se tradicionalnom metodom i finišira ručno. Izvornost, strast i predanost, znanje i vrhunska izvedba, vrijednosti su ove obiteljske kovačnice. Za razliku od današnje kulture trenutnog zadovoljavanja i gotovih jela, de Buyer posuđe cijene svi koji imaju ili žele vratiti kontrolu nad svojom prehranom. Kuhanje je vještina s emocijom. Koncept kuhanja koji zahtijeva vrijeme i trud temelj je filozofije izrade vrhunskog posuđa brenda de Buyer.

Tehničke karakteristike

de Buyer okrugla duboka tava, idealna je za podgrijavanje, zagrijavanje ili kuhanje delicija. Za jednolika i kontrolirana kuhanja. Tava je prevučena non-stick premazom. Ovo je posuđe dizajnirano za intezivnu uporabu. Pri rukovanju s tavom treba biti pažljiv jer se ručke mogu zagrijati. Nije pogodno za korištenje metalnih kuhinjskih pomagala te nije pogodno za pranje u perilici. Pogodno za sve grijače površine uključujući indukciju. Promjer 28 cm, visina 6,5 cm.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi