1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Roštilji na ugljen

D&S set za kotlovinu s inox ložištem i tanjurom, 60 cm

  • Šifra: CR3658
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 60 cm
  • Proizvođač: D&S
  • Cijena: 779,00 kn (103,39 €)

Opis

Set sadrži ložište, dimnjak, pepeljaru, 3 noge. Kotlovina je za pripremu hrane od 6 do 8 porcija. Ložište je zaštićeno temperaturnom bojom do 700 °C te ima kružne rupe za grijanje vanjskog ruba tanjura. Cijeli set je rasklopiv i jednostavan za transport i skladištenje. U ložištu može biti loženo na drva, ugljen ili plin.

Tehničke karakteristike

Inox
Debljina ložišta 0,8 mm
Debljina tanjura 0,8 mm
Vanjski promjer tanjura 570 mm
Vanjski promjer centra tanjura 370 mm
Unutarnja dimenzija ložišta 380 mm
Visina ložišta 250 mm
Promjer dimnjaka 85 mm

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi