1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pizza pekači i oprema

Cozze infracrveni termometar

Cozze
  • Šifra: COZZE90328
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna/narančasta
  • Materijali: ABS
  • Dimenzije: 530°C
  • Proizvođač: Cozze
  • Cijena: 33,00 € (248,64 kn)

Opis

Cozze je Danska tvrtka, koja pri izradi proizvoda za vanjsku uporabu kombinira dizajn i inovaciju, a trenutno donose revoluciju iskustva u dvorišta diljem svijeta. Vrhunski proizvođač pristupačnih proizvoda na otvorenom, prepoznatljiv kao zabavan i pristupačan brend za kuhanje na otvorenom. Osim sjajnih pećnica za pizzu, u ponudi su i dodaci pomoću kojih ćete postati pravi pizzaiolo, majstor za domaće pizze.

Tehničke karakteristike

Saznajte točno kada je vaš pekač pizze postigao savršenu temperaturu. Cozze infracrveni termometar s laserskim pokazivačem omogućuje vam mjerenje temperature kamena vašeg pizza pekača u roku od nekoliko sekundi.
Nije prikladno za medicinsku uporabu.
Za najpreciznije mjerenje, jednostavno usmjerite laserski vodič prema sredini vrućeg kamena i očitanje će se pojaviti na zaslonu. Za savršenu pizzu koja se peče u 60 sekundi, ciljajte na temperaturu od oko 400°C.
Opremljen laserskim pokazivačem
Mjeri temperaturu u samo nekoliko sekundi
Izravno mjerenje temperature do 530 °C
Digitalni zaslon s izborom/isključivanjem osvjetljenja zaslona
Priložena praktična torba za pohranu
Stupnjevi Celzija, stupnjevi Fahrenheita
2 x AAA 1,5 V baterije (nisu uključene)

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi