1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Boce za ulje, ocat i začine
Collitali Mixology Station set začina za koktele

Collitali Mixology Station set začina za koktele

Collitali
  • Šifra: MT2185
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Collitali
  • Cijena: 25,00 €

Opis

Od male zanatske tvrtke za proizvodnju tradicionalnih umaka, začina i džemova, Collitali se razvila u jednog od najprepoznatljivijih proizvođača svjetski poznatih tradicionalnih talijanskih začina, upakiranih u originalna pakiranja. Limun, tartuf, čili papričica i bosiljak samo su neki od naših tematskih okusa koje pretvaramo u jedinstvene i ukrasne darove, sve ručno izrađenih u Toskani.

Naša je misija donijeti okus talijanske tradicije na vaše stolove. Uvijek smo u potrazi za najboljim biljem i začinima kako bismo vam ponudili autentične talijanske okuse.

Tehničke karakteristike

Set Mixology Station sadrži
bočicu različka 2,5 g (idealno za dašak boje u vašem koktelu)
bočicu mente 17 g (idealno za Mojito)
bočicu smreke 25 g (idealno za Gin Tonic)
bočicu kore od naranče 25 g (idealno za Virgin Cosmopolitan)
dozator
dugačka metalna žlica
poklon pakiranje s receptima

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi