1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mehaničke preše

CANCAN Professional mehanička preša za šipak i citruse

CANCAN
  • Šifra: CAN0103
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: CANCAN
  • Cijena: 1.199,00 kn

Opis

Ručne mehaničke preše za voće dizajnirane su za najučinkovitije cijeđenje šipka i agruma poput naranče, grejpa, limuna i mandarina, bez potrebe za mnogo energije, pri tome znatno štedeći vrijeme. Ergonomska struktura korisniku olakšava cijeđenje.

Jednostavna za upotrebu i čišćenje. Posebno dizajnirana okretna ručica rotira se u 2 stupnja stvarajući pri tome 90 kg sile stezanja.

Filter cjedila napravljen je od inoxa te je fiksiran u čašici kako se ne bi zalijepio za voćnu koru. Zbog izduženog dizajna minimizira količinu pulpe.

Za promjere voća do 11,5 cm.

Dizajnirana za profesionalnu uporabu, prvenstveno za kafiće, bistroe, restorane i sl.

Video proizvoda:

Tehničke karakteristike

Visina 55 cm. Masa 5,5 kg. Za promjere voća do 11,5 cm.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi