1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa

Brandani Tempo di Fiesta 18 dijelni servis/set suđa za jelo

Brandani
  • Šifra: B53270
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: porculan
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 999,00 kn

Opis

Potpuno nova kolekcija, dizajnirana da uljepša vaše posebne prigode, poput Božića. Brandanijeva nova garnitura Tempo di Festa sastoji se od 18 tanjura u potpunosti izrađenih od elegantnog bijelog porculana.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od 6 dubokih tanjura istog uzoraka, 6 plitkih tanjura istih uzoraka, te 6 (2+2+2) desertnih tanjura s 3 različita uzorka.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi