1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mikseri
Brandani Techno samostojeći mikser

Brandani Techno samostojeći mikser

Brandani
  • Šifra: B54653
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 2.399,00 kn

Opis

BRANDANI TECHNO električni samostojeći mikser s 5 brzina, snage 1000W i neodoljive crne boje. S nastavcima koji omogućuju pripremu sastojaka po vašim potrebama i željama možete se u potpunosti prepustiti uživanju i stvaranju! INOX zdjela kapaciteta 5.5 litara i 3 nastavka za miksanje i miješanje ispunit će sve vaše potrebe i želje. Snažan motor snage 1000W s vrtnjom od 494 okreta u minuti uz 5 stupanjsku regulaciju brzine garancija su pripreme savršenih sastojaka za vaša jela i slastice. Lako se održava, a zdjela je periva u perilici posuđa. Prije montaže i uporabe obavezno proučiti korisničke upute.

Tehničke karakteristike

Snaga 1000 W
Katalog-MKA-mix

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi