Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Tosteri

Brandani TECHNO Happy Days toster

  • Šifra: B55123
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bijela
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 370,30 kn529,00 kn - 30 %
besplatna dostava kamate

Opis

Tostirani kruh je perfektan za zakuske i brza jela, a upotrebljava se i u mnogim receptima. Bijeli toster Happy Days, ima široke I duboke utore koji omogućavaju tostiranje mnogih vrsta kruha. Brandani Happy Days toster, omogućava 6 razina kuhanja, te omogućava odmrzavanje ili kuhanje zamrznutog kruha. Reheat gumb omogućuje zagrijavanje kriške kruha bez tostiranja, dok Bagel gumb omogućava tostiranje pojedinih kriški. Zahvaljujući Extra Lift ručici, kriške će izaći kad su spremne, dok izmjenjiva ladizca za mrvice omogućava održavanje tostera čistim.

Napomena

Ukoliko želite tostirati i sendvič, preporučamo kupnju BRANDANI hvataljki za tost (u setu su 2 kom). Link: https://www.lonciipoklopci.hr/brandani-hvataljka-za-tost-2-kom/pid/33495

Tehničke karakteristike

Materijal tijela: ABS plastika
Materijal čeljusti: nehrđajući čelik
Dimenzije: 18X24 cm, visina 19 cm
Neto težina: oko 1,35 kg
Boja: bijela
Snaga: 800W
Katalog-MKA-grill

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi