1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa

Brandani Senza Tempo 18 dijelni set suđa

Brandani
  • Šifra: B52400
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bijela
  • Materijali: porculan
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 1.079,00 kn (143,21 €)

Opis

Bezvremenski set tanjura, savršen za svaku priliku. Nova porculanska kolekcija je profinjena, nježna i tanka. Iskrena bijela boja, s gracioznim ukrasima na rubovima, čine ovaj set tanjura savršenim uz svaki stol, uzdižući mnoge vrste životnih prostora. Za sve prigode, od jednostavnih obiteljskih obroka do najvažnijih događaja!

Tehničke karakteristike

Set sadrži
6 x plitki tanjur 27 cm
6 x duboki tanjur 21,5 cm
6 x desertni tanjur 20,5 cm
Perivo u perilici
Pogodno za mikrovalnu
Pogodno za zamrzivač

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi