1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Mehaničke preše

Brandani Professional mehanička preša za nar/šipak, citruse i agrume

Brandani
  • Šifra: B54933
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 165,00 €

Opis

Brandani Gift Group poznata je tvrtka s bogatom tradicijom koja njeguje iskustvo, stalnu pažnju prema novim trendovima, dobar ukus i svjesnost tržišta, stvarajući širok asortiman elegantnih i inovativnih artikala za darivanje i dom. Njihov prepoznatljivi talijanski stil, duboko ukorijenjen u Toskani, osvaja globalnu publiku, posebno elitne kupce koji cijene sofisticiranu izradu. Njihova linija proizvoda odražava dinamičnost tvrtke, prikazujući prilagodljivost promjenama na tržištu uvodeći linije koje anticipiraju nove trendove, naglašavajući spoj estetike i funkcionalnosti.

Mehaničke preše ne zahtijevaju priključak na strujnu mrežu i mogu se nalaziti bilo gdje. Iz istog razloga, ekonomične su i praktične. Možete ih koristiti kako biste isprešali što je moguće više voća.

Tehničke karakteristike

Profesionalni sokovnik od nehrđajućeg čelika za citruse je pogodan i za nar
Ovaj kućanski aparat je lagano koristiti zahvaljujući neproklizacajućim nogicama koje ga čine stabilnim i dugoj dršci koja vam omogućuje da cijedite citrusne plodove i nar s lakoćom
Sa svojom snažnom konstrukcijom i mehanizmom ručke osigurava savršene rezultate
Funkcija zaustavljanja nakon cijeđenja omogućuje cijeđenje svog soka punog nutricionističkih svojstava
Filter, konus i sakupljač soka Brandanij profesionalnog sokovnika se mogu jednostavno odstraniti i mogu se prati u perilici suđa
Dimenzije 19x32 cm
Visina 48 cm
Težina 5,5 kg
Duga poluga (44,0 cm) za cijeđenje citrusa uz minimalan napor
Ukupna visina s podignutom polugom 83 cm
Veliki pretinac (promjer 13 cm) za cijeđenje čak i velikih plodova
Prostor za čašu do 17 cm visine i promjera 9 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi