1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Setovi pribora

Brandani Old Gold 6u1 set desertnih vilica

Brandani
  • Šifra: B52357
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: šarena
  • Materijali: nehrđajući čelik/keramika
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 38,00 €

Opis

Brandani Gift Group poznata je tvrtka s bogatom tradicijom koja njeguje iskustvo, stalnu pažnju prema novim trendovima, dobar ukus i svjesnost tržišta, stvarajući širok asortiman elegantnih i inovativnih artikala za darivanje i dom. Njihov prepoznatljivi talijanski stil, duboko ukorijenjen u Toskani, osvaja globalnu publiku, posebno elitne kupce koji cijene sofisticiranu izradu. Njihova linija proizvoda odražava dinamičnost tvrtke, prikazujući prilagodljivost promjenama na tržištu uvodeći linije koje anticipiraju nove trendove, naglašavajući spoj estetike i funkcionalnosti.

Tehničke karakteristike

Desertne vilice od inoxa s keramičkom drškom. Kolekcija dizajnirana u čast božićne tradicije, ali prikladna za svako godišnje doba. Za kolače i deserte, izvrsna je za korištenje, ali i savršena kao ideja za dar, zahvaljujući svom ljupkom pakiranju.
Set od 6 kom
Duljina 15,5 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi