1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi tanjura

Brandani Le Primizie 18 dijelni set suđa

Brandani
  • Šifra: B52160
  • Dostupnost: Dostupno
  • Materijali: porculan
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 175,50 € (1.322,30 kn)

Opis

Nježni pupoljci i sočni plodovi ljeta krase ovaj graciozan porculanski set suđa. Poslužite bujnu prirodu za stol te postavite elegantan sklad svijetlih ukrasa u kombinaciji s toplim bojama trijumfa prirodnih usjeva. Voćni ukrasi obogaćuju svaki predmet u kolekciji. Vijugavi nepravilni rubovi daju dodatni dašak živosti i svježine.

Tehničke karakteristike

Set se sastoji od 6 velikih plitkih tanjura promjera 27 cm, 6 tanjura za juhu promjera 21,5 cm i 6 desertnih tanjura promjera 20,5 cm.

Materijal: porculan
Prikladno za perilicu
Prikladno za pećnicu
Prikladno za mikorovalnu
Prikladno za zamrzivač

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi