1. Početna
  2. Kava
  3. Čaše i šalice za kavu

Brandani Filo dOro 2u1 set za kavu

Brandani
  • Šifra: B52708
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crvena baza
  • Materijali: porculan
  • Dimenzije: 170 ml
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 22,00 €

Opis

Brandani Gift Group poznata je tvrtka s bogatom tradicijom koja njeguje iskustvo, stalnu pažnju prema novim trendovima, dobar ukus i svjesnost tržišta, stvarajući širok asortiman elegantnih i inovativnih artikala za darivanje i dom. Njihov prepoznatljivi talijanski stil, duboko ukorijenjen u Toskani, osvaja globalnu publiku, posebno elitne kupce koji cijene sofisticiranu izradu. Njihova linija proizvoda odražava dinamičnost tvrtke, prikazujući prilagodljivost promjenama na tržištu uvodeći linije koje anticipiraju nove trendove, naglašavajući spoj estetike i funkcionalnosti.

Tehničke karakteristike

Kolekciju Filo dOro suđa krase graciozne, gostoljubive i profinjene linije. Vijugava zlatna nit koja je dio dizajna, pleše i uvija se u kombinaciji s tonovima crvene i bijele, ukrašavajući vaš stol elegancijom i dobrim ukusom. Nezaobilazno porculansko suđe na vašem stolu proizvedeno od najfinijega New Bone China porculana. Zamišljeno za posebne prigode, ali i za one svakodnevne, kada vam je potreban dašak vedrine.
Set sadrži 2 šalice
Porculan New Bone China
Kapacitet 170 ml
Pogodno za perilicu
Pogodno za mikrovalnu pećnicu
Pogodno za pećnicu
Pogodno za zamrzivač

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi