1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa

Brandani Essential Amber Porcelain 18 dijelni set suđa

Brandani
  • Šifra: B53881
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 615,00 kn

Opis

Prekrasan porculanski set suđa. Snažnih linija i dubokih boja kako bi okarakterizirali stol koji životnom prostoru daje svoj trezveni izraz, slijedeći estetski koncept izrađen od profinjenih nijansi i vrhunskih materijala. Set se sastoji od 6 velikih plitkih tanjura promjera 27 cm, 6 tanjura za juhu promjera 20,5 cm i 6 desertnih tanjura promjera 20,5 cm.

Tehničke karakteristike

Perivo u perilici

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi