1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Setovi suđa

Brandani Danubio Blu 18 dijelni set suđa

Brandani
  • Šifra: B52443
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: bijelo plava
  • Materijali: porculan
  • Proizvođač: Brandani
  • Cijena: 1.369,00 kn

Opis

S imenom koje podsjeća na najpoznatiji valcer svijeta, Danubio Blu je kolekcija bezvremenske elegancije i kraljevstva, obogaćena vijugavim cvjetnim i bisernim ukrasima. Graciozna i profinjena, linija tanjura uronjenih u šarmantnu i blistavu plavu boju, širi harmoniju s daškom bajke, dobro se uklapajući u svaki životni prostor. Danubio Blu set od 18 komada izrađen je od pročišćenog koštanog porculana i spreman je postaviti vaš stol za svaku priliku.

Tehničke karakteristike

Set sadrži
6 x plitki tanjur 26,5 cm
6 x duboki tanjur 21,5 cm
6 x desertni tanjur 19 cm
Perivo u perilici
Pogodno za mikrovalnu
Pogodno za zamrzivač

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi