1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Briketi za pušnice (dimilice)

Bradley Smoker Sage Premium briketi za dimljenje, 48 kom

Bradley Smoker
  • Šifra: BTSG48
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 48 kom
  • Proizvođač: Bradley Smoker
  • Cijena: 60,00 €

Opis

Ključ uspjeha pušnica Bradley krije se u briketima s okusima Bradley. Briketi se proizvode povezivanjem točno određene količine iverja tvrdog drva kontroliranim pritiskom do određene gustoće. Okus dima određen je vrstom drveta koje izgara.

Briketima s okusom koji se upotrebljavaju u pušnicama Bradley potrebno je 20 minuta da izgore i pritom stvaraju čist okus dima. Kako briket izgara iz komore za izgaranje polako ga istiskuje sljedeći briket. Taj se ciklus nastavlja dok god u pušnici ima briketa.

Okus dima nastaje u prvim trenucima izgaranja drva. Jednom kad drvo stvori dovoljno topline da samo nastavi gorjeti, stvara i visoku temperaturu, kiseline, smolu i plinove. To će utjecati na okus i izgled dimljene hrane. U tom stadiju izgaranja drva nemate kontrolu nad uvjetima pečenja. S briketima s okusom Bradley više ne morate nagađati.

Briketi s okusom Bradley sprječavaju stvaranje neželjene topline. Dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri je puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog rastresenog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

Jednom briketu u pušnici Bradley potrebno je 20 minuta da izgori. Uporabni troškovi pušnice tako iznose manje od 10 kuna po satu.

Sastav

Briketi s okusom Bradley proizvode se od prirodnog drva bez aditiva. Ispitivanja koje je proveo Institut za tehnologiju u Britanskoj Kolumbiji pokazala su da je dim koji nastaje izgaranjem briketa Bradley četiri puta čišći od dima koji nastaje izgaranjem jednakog iverja koje izgara u tavi ili komori za izgaranje.

99,98 % briketa čine prirodna tvrda drva ili drva voćaka
0,02 % čini kolagen, prirodna tvar koja služi za povezivanje

Tehničke karakteristike

Briketi s aromom koja sadrži note limuna, mente i drvene note. Janjetina, svinjetina, perad i suhomesnati proizvodi oplemenjeni su okusima briketa od kadulje i javora.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi