Podrška i informacije 01 / 46 53 377
  1. Početna
  2. Roštilj i Pušnice
  3. Pušnice
Bradley Smoker Realtree Xtra Camo analogna pušnica, 6 polica
  • BS815XLTCEF.jpg
  • BS815XLTCEF-2.jpg

Bradley Smoker Realtree Xtra Camo analogna pušnica, 6 polica

  • Šifra: BS815XLTCEF
  • Dostupnost: Dostupno
  • Proizvođač: GRAKKA
  • Cijena: 5.369,00 kn (715,87 € )
besplatna dostava kamate
Artikl je dodan u košaricu!
Bradley Smoker jedinstvena je pušnica. Dolazi s vlastitim generatorom dima u kojem briketi s okusima gore po 20 minuta kako bi temperatura bila ujednačena. To sprječava nastajanje plinova visoke temperature, kiselina i smole koji mogu utjecati na okus dimljene hrane.

Hrana dimljena u pušnici Bradley Smoker čistog je okusa bez primjesa. Dok druge pušnice zahtijevaju stalni nadzor, pušnica Bradley sama na siguran način proizvodi čist i hladan dim do devet sati, a korisnik je za to vrijeme ne mora nadzirati.

Pušnice Bradley prilagođene su i za vruće i za hladno dimljenje: dapače, ističu se kvalitetom hladnog dimljenja zahvaljujući kontinuiranom i kontroliranom stvaranju dima. Za hladno dimljenje preporučuje se upotreba nastavka za hladno dimljenje.

Briketi gore iznad električnog elementa. Pri toplom dimljenju toplinu stvara električni element kojim se upravlja odvojeno. Taj je element odvojen od elementa za izgaranje briketa. Na ovom modelu temperaturom ormarića precizno se upravlja potenciometrom na prednjoj strani kućišta generatora dima.

Pušnica se isporučuje s četiri police. Dostupne su dodatne police i dodatci.

Posebnosi:
[:TOCKsi:

unutrašnjost izrađena od nehrđajućeg čelika. Držači polica sprječavaju prevrtanje polica prilikom vađenja. Potenciometar za upravljanje temperaturom premješten je na kućište generatora dima kako bi se spriječila oštećenja nastala zbog vlage. Poboljšana prednja maska uređaja. Poboljšani elektronički dijelovi. Iznimno velike nožice za bolju potporu i stabilnost. Bočna stranica generatora dima može se skinuti kako bi se olakšalo čišćenje i redovno održavanje.

Savršena za zabave, pripremanje specijaliteta u vlastitoj kući ili jednostavno uživanje u okusima dimljenja. Jednostavnost uporabe pušnice Original Bradley Smoker čini je savršenim izborom za sve vrste korisnika. Iako su namijenjene uporabi u kućanstvu, mogu se upotrebljavati i profesionalno.
Tehničke karakteristike

Sve pušnice Bradley nose oznaku CE kojom se odobrava upotreba u Europskoj uniji. Dimenzije i masa

Vanjske dimenzije (mm): 430 Š x 370 D x 990 V - 610 Š s bočnim generatorom. Unutarnje dimenzije (mm): 380 Š x 292 D x 840 V. Površina/kapacitet dimljenja: 673 mm visine korisnog prostora za dimljenje iznad ladice za cijeđenje 56250 cm3. Površina za pečenje: 2178 cm2. Masa s pakiranjem: 30 kg. Dimenzije s pakiranjem 510 Š x 460 D x 1070 V. Izrada

Unutarnja konstrukcija: uglačani nehrđajući čelik. Vanjska konstrukcija: praškasti čelik premazan epoksidnom smolom. Element za pečenje: 500 W. Element za dimljenje: 125 W. Snaga: 220 - 240 V - 50 Hz 2,5 A. Najviša temperatura: 160 C (ovisno o vanjskim uvjetima). Najmanja temperatura: ovisno o vanjskim uvjetima. Prilagodljive police: 6 kromiranih polica.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 10% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi