1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pušnice (dimilice)

Bradley Smoker generator dima s adapterom

Bradley Smoker
  • Šifra: BTSGCE240
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Proizvođač: Bradley Smoker
  • Cijena: 2.499,00 kn (331,67 €)

Opis

Generator dima Bradley iznimno je prilagodljiva jedinica koja vam omogućuje da bilo koju manju prostoriju pretvorite u pušnicu. Jedinica se sastoji od dva dijela. Generator dima izrađen je od nehrđajućeg čelika i ima istu funkciju kao i generator dima kojim je opremljena pušnica Original Bradley Smoker: ubacivanjem po jednog briketa u grijaći element svakih 20 minuta. Drugi dio uređaja čini prednja pločica od nehrđajućeg čelika s prilagodljivom prirubnicom na koju se generator dima spaja dvjema spojnim ušicama. To generatoru dima omogućuje jednostavno skidanje s prednje ploče kako bi se olakšalo čišćenje i odlaganje. Predviđeno je da prednja stranica bude trajno pričvršćena za prostoriju koju upotrebljavate za dimljenje.

Generatore dima Bradley često upotrebljavaju manji proizvođači dimljene šunke, slanine i lososa. Brojni korisnici iz Velike Britanije vode uspješne tvrtke za dimljenje proizvoda uz uporabu jednog ili više generatora dima Bradley.

Često nas pitaju za koju je veličinu sobe predviđen generator dima Bradley. Na to utječu brojni čimbenici pa provođenje pomnih znanstvenih istraživanja vjerojatno ne bi pomoglo, ali kapacitet uređaja sigurno je dovoljan za prostoriju veličine 1 m2. Ako vam zaista treba uređaj tolikog kapaciteta, svakako bismo preporučili uporabu dvaju generatora, odnosno da jedan čuvate u slučaju kvara.

Ovaj je proizvod 2003. osvojio cijenjenu nagradu Vesta, ali i brojne druge nagrade za dimljenu hranu koju su njime proizveli korisnici.

Tehničke karakteristike

Generator(mm): 180 x 180 x 230 ): 180 x 180 x 230[:L): 180 x 180 x 230[:L): 180 x 180 x 230 Sa linx 180 x 230 Sa lin x 180 x 230 Sa linijom za umetanje: 180 x 230 x 570 Adapter: 270 mm od zida Težina: 4.54 kg Dimenzije pakiranja: 310 x 660 x 320 Izrada: Stainless Steel Dimljenje: 125 Watts Napajanje: 220 - 240 Volt ? 50 Hz

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi