1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Pušnice (dimilice)

Bradley Smoker digitalna pušnica, 6 polica

Bradley Smoker
 • Šifra: BTDS108CE
 • Dostupnost: Na upit
 • Dimenzije: 6 polica
 • Proizvođač: Bradley Smoker
 • Cijena: 1.309,00 €

Opis

Bradley Smoker jedinstvena je pušnica. Dolazi s vlastitim generatorom dima u kojem briketi s okusima gore po 20 minuta kako bi temperatura bila ujednačena. To sprječava nastajanje plinova visoke temperature, kiselina i smole koji mogu utjecati na okus dimljene hrane.

Hrana dimljena u pušnici Bradley Smoker čistog je okusa bez primjesa. Dok druge pušnice zahtijevaju stalni nadzor, pušnica Bradley sama na siguran način proizvodi čist i hladan dim do devet sati, a korisnik je za to vrijeme ne mora nadzirati.

Kao i model Original, digitalne pušnice Bradley Digital Smoker prilagođene su i za vruće i za hladno dimljenje: dapače, ističu se kvalitetom hladnog dimljenja zahvaljujući kontinuiranom i kontroliranom stvaranju dima. Za hladno dimljenje preporučuje se upotrebanastavka za hladno dimljenje.

Na digitalnim modelima temperaturom ormarića upravlja se pločom na prednjoj strani generatora dima koja se može programirati. Digitalni zaslon koji se može programirati omogućuje precizno upravljanje postupkom dimljenja kontrolom triju različitih parametara:

Temperatura peći: postavite željenu temperaturu pećnice i pušnica će nastojati održavati tu temperaturu uz istodobni prikaz stvarne temperature pećstrne temperature pećstrne temperature pećstarne temperature pećstvarne temperature pećnice.

Vrijeme rada pećnice: postavite željeno vrijeme rada pećnice (vrijeme pečenja). Nakon isteka tog vremena grijač će se ugasiti.

Vrijeme dimljenja: postavite željeno vrijeme stvaranja dima. Taj se parametar može namjestiti neovisno o vremenu kuhanja.

Tehničke karakteristike

Prednja ploča digitalnih modela izrađena je od obojenog brušenog nehrđajućeg čelika. Unutarnje površine izrađene su od nehrđajućeg čelika. Kao i kod modela Original, ormarić je toplinski izoliran. Dodatne police i police za sušenje prilagođene su tim modelima. Savršen je za zabave, pripremanje specijaliteta u vlastitoj kući ili jednostavno uživanje u okusima dimljenja. Jednostavnost uporabe pušnica Bradley Digital Smoker čini ih savršenim izborom za sve vrste korisnika. Međutim, ako niste ljubitelj digitalnih komandi, vrijedi razmotriti i analogne pušnice. Iako su namijenjene uporabi u kućanstvu, mogu se upotrebljavati i profesionalno.

BRZE INFORMACIJE

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo.
 • Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama.
 • Informacije o dostavi nalaze se ovdje.
 • Dostava za sve proizvode koji se dostavljaju paletno (roštilji, pušnice i sl.), a koji su na akciji, u outletu ili su kupljeni VIP karticom ili promo kodom za popust nije besplatna već se naplaćuje prema iznosu navedenom u web košarici.
 • Naručeni proizvodi, ukoliko isti postoje na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj, biti će dostavljeni u roku od 2-10 radnih dana (osim otoka koji podliježu posebnom režimu prijevoza). Za proizvode koji nisu na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj predviđeni rok isporuke je do 30 radnih dana, no on ovisi od dobavljača, a treba mu pribrojiti i vrijeme potrebno dostavnoj službi za dostavu robe.
 • U razdobljima pojačane kupnje na web trgovini (popularne mjesečne akcije) mogući su duži rokovi dostave! Molimo za razumijevanje.
 • Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača.
 • Informacije o plaćanju nalaze se ovdje.
 • Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima, posebice se to odnosi na boju proizvoda.
 • Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.
 • Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi