1. Početna
  2. Kava
  3. Kapsule za kavu

Bialetti Intenso Nespresso kompatibilne kapsule kave

Bialetti
  • Šifra: BL096080351
  • Dostupnost: Dostupno
  • Dimenzije: 10 kapsula
  • Proizvođač: Bialetti
  • Cijena: 5,00 €

Opis

Intenso Nespresso kompatibilne kapsule sadrže mješavinu fine južnoameričke Arabice i Robuste iz jugoistočne Azije, idealan espresso za one koji vole kavu snažnog i odlučnog okusa. Dugi, kontrolirani period prženja pomaže da se u ovoj intenzivnoj, dubokoj i punoj kavi dočaraju naznake tostiranog kruha i kakaa.

Predanost održivosti: Bialetti kapsule kompatibilne s Nespressom izrađene su od 100% recikliranog aluminija kako bi se održala aroma kave, štiteći je od utjecaja kisika, svjetlosti i vlage.

Tehničke karakteristike

Kompatibilne kapsule sa sustavom Nespresso
Intezitet okusa: 11
Pakiranje od 10 kapsula
Kapsula sadrži 5,5 gr mljevene kave
Aluminijska kapsula
Sastojci: pržena i mljevena kava pakirana u zaštitnoj atmosferi
Može sadržavati ječam i/ili mlijeko

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi