1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Blenderi

Berlinger Haus Mini chopper električna sjeckalica

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9162A
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: black rose
  • Dimenzije: 300 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 38,00 € (286,31 kn)

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Ova praktična mini sjeckalica jednostavna za korištenje dolazi od visokokvalitetnog materijala i dizajna. Sa snagom od 300 W i izdašnim kapacitetom od 600 ml, omogućit će vam usitnjavanje sveg vrsta voća, povrća, mesa ili sjemenki u nekoliko sekundi i bit će vaš savršeni pomoćnik u svakodnevnoj pripremi hrane. Dvostruke oštrice od nehrđajućeg čelika izvrsne su za ravnomjerno sjeckanje. Mjerne oznake na posudi pomoći će vam da slijedite recepte i postignete željene rezultate. Neklizajuće dno nudi sigurno i praktično kuhanje. Posuda se može pretvoriti u posudu za pohranu. Samo uklonite poklopac pričvršćen na dnu i zatvorite posudu. Sada svoje nasjeckane sastojke možete pohraniti u hladnjak i koristiti ih sljedeći dan. Nema nereda, nema galame!

Tehničke karakteristike

Materijal: plastika
Snaga: 300 W
220-240 V 50 Hz
Kapacitet: 0,6 L
2u1 funkcija, također pogodno za skladištenje s poklopcem
Protuklizna podloga i poklopac
Sigurnosni prekidač: on/off
Dvostruki nož

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi