1. Početna
  2. Posuđe
  3. Lonci

Berlinger Haus Eternal Non-stick lonac s poklopcem

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/8510
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: crna
  • Materijali: nehrđajući čelik 18/10 Cr-Ni/Whitford Eterna premaz
  • Dimenzije: 28 cm
  • Model: pogodno za indukciju
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 93,00 €

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Tehničke karakteristike

Posuđe iz naše briljantne kolekcije Eternal omogućuje kuhanje bez napora. Zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji ima iznimnu sposobnost zadržavanja topline. Zbog posebne troslojne konstrukcije, posuđe se zagrijava dvostruko brže od bilo kojeg drugog. Istodobno hrani osigurava potpuno uravnoteženu raspodjelu topline. Jedinstveni neprianjajući premaz ne samo da sprječava lijepljenje ili zagorijevanje hrane, već osigurava da je posuđe otporno na ogrebotine i izuzetno izdržljivo. Ovo je posuđe funkcionira savršeno čak i kada se koristi do krajnjih granica. U njega se isplati ulagati jer ćete u njemu uživati ??godinama koje dolaze. Posuđe možete koristiti i u pećnici.

Materijal: nehrđajući čelik s Eterna premazom
Veličina: 28x12 cm
Kapacitet: 6,1 l
3 sloja 18/10 nehrđajućeg čelika
Whitford Eterna premaz
Lijevana ručka
Bazirana na indukciji
Sigurno za pećnicu do 220°C
Sigurno za pranje u perilici posuđa

Tijekom Dry-Egg testa, ETERNA neljepljivi premaz bio je 26 puta izdržljiviji te 10 puta trajnjijeg premaza od proizvoda najpoznatijeg, vodećeg brenda na tržištu.

Katalog-BH-pots

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi