1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Kuhala za rižu

Berlinger Haus električno kuhalo za rižu

Berlinger Haus
  • Šifra: BH/9273
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: black silver
  • Dimenzije: 700 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 63,50 €

Opis

Izrada visokokvalitetne, ukusne riže nikad nije bila jednostavnija!

Pripremite velike porcije riže s ovim univerzalnim električnim kuhalom za rižu. Sa snagom od 700 W, ovaj pouzdani uređaj može skuhati do 10 šalica sirove, nekuhane riže u 50 minuta ili manje, što ga čini idealnim za bilo koju užurbanu komercijalnu kuhinju. Kuhalo za rižu automatski se prebacuje s načina kuhanja na način grijanja nakon završetka kuhanja, tako da možete biti sigurni da vaša svježe kuhana riža ostaje na savršenoj temperaturi za vaše goste.

Jednostavne kontrole i način grijanja

Upravljačka ploča jednostavna za korištenje ima prekidač s indikatorskim svjetlima koji pokazuju je li kuhalo u načinu kuhanja ili grijanja. Ovo kuhalo omogućuje vam da gotovu rižu održite na idealnoj temperaturi za posluživanje.

Unutarnja posuda s neprijanjajućim premazom

Uklonjiva, neljepljiva unutarnja posuda od aluminija ovog uređaja osigurava da vaša riža bude ravnomjerno skuhana, dok ju je lako očistiti na kraju dana. Priložena prozirna mjerna posuda osigurava brzo i točno porcioniranje suhe riže u loncu, a lopatica za rižu omogućuje učinkovito miješanje, grabinje i posluživanje riže, a pritom održava njezinu konzistenciju.

Tehničke karakteristike

Materijal: nehrđajući čelik, aluminij, staklo, plastika
220-240V 50/60Hz 700W
Kapacitet: 1,8L, 10 šalica
VDE utikač s PVC kabelom (110 cm, uključujući utikač)
Savršeno za brzo kuhanje riže
Elegantan dizajn
Non-stick unutarnja posuda od aluminija
Poklopac od stakla
2 ručke za sigurno i udobno korištenje

Katalog-BH-rice

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi