1. Početna
  2. Kuhinjski aparati
  3. Grill tosteri

Berlinger Haus 3u1 multifunkcionalni električni grill pekač (grill, sandwich, waffle)

Berlinger Haus
  • Šifra: BH-LP-KL-152P
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: srebrna
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 800 W
  • Proizvođač: Berlinger Haus
  • Cijena: 51,00 €

Opis

Brand Berlinger Haus je visokokvalitetna marka iznimnog dizajna. Berlinger Haus proizvodi specijalizirane, kvalitetno izrađene, jedinstvene i inovativne proizvode izrađene od najnaprednijih i najkvalitetnijih materijala. Glavni cilj naše tvrtke je kreiranje revolucionarnih proizvoda u skladu s najnovijim razvojem i trendovima u proizvodima za kućanstvo. Tajna marke BerlingerHaus leži u jedinstvenim kolekcijama. Pod sloganom: Dotjerajte svoju kuhinju, omogućujemo vam da potpuno promijenite izgled, ali i funkcionalnost svoje kuhinje.

Ovaj aparat 3u1 pekač s odvojivim pločama učinit će vaš doručak velikim užitkom. Visokokvalitetni toster omogućit će vam pripremu najrazličitijih zalogaja i slastica, sendviča, tosteva i vafla. Uređaj je jednostavan za rukovanje i čišćenje. Zahvaljujući snazi ??od 800 W, jednostavnoj izmjeni u kombinaciji s brzim čišćenjem titan ploča s neprianjajućim premazom ovaj uređaj postaje nezaobilazan za našu užurbanu svakodnevicu, gdje je ušteda vremena od velike važnosti!

Tehničke karakteristike

Snaga 800 W
Dimenzije 23,2x22x9,6 cm
Non-stick titan crna obloga na pločama
3 vrste XL zamjenjivih ploča za raznovrsnu pripremu: grill, sandwich, waffle
Lako se održava
Indikator rada
Automatska kontrola temperature i zaštita od pregrijavanja
Protuklizno dno

Katalog-BH-grill

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi