1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Plinski roštilji

Barbecook Stella 4311 plinski roštilj + plinski regulator s crijevom

Barbecook
 • Šifra: BC-GAS-2069
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: crna
 • Materijali: nehrđajući čelik/lijevano željezo
 • Dimenzije: 174x59x119 cm
 • Model: plinski roštilj
 • Proizvođač: Barbecook
 • Cijena: 999,00 €

Opis

Barbecook, okus užitka!

Belgijska tvrtka Barbecook vodeći je proizvođač roštilja na drveni ugljen i plin u Europi. Ističe se kontinuiranim inovacijama, omjerom uloženo i dobiveno te širokim asortimanom BBQ proizvoda.

Barbecook nije samo robna marka za roštilje, već je vaš partner u stvaranju nezaboravnih trenutaka. Bilo da je riječ o zimskom ili ljetnom razdoblju, urbanom ili prirodnom okruženju, s prijateljima, obitelji ili samo u dvoje, uz Barbecook roštilj ćete zasigurno uživati.

Barbecook odaje počast lijepim stvarima u životu, bilo da ste avanturist ili pak samo ljubitelj domaće atmosfere, uz Barbecook asortiman roštilja možete se posvetiti dugotrajnom i druželjubivom uživanju u hrani, te nadasve, ogromnoj raznolikosti neodoljivih priprema roštilja.

Od 1985. godine kada je prvi roštilj ugledao svjetlo dana, Barbecook ima samo jednu misiju: ulagati u inovacije i učiniti roštiljanje ugodnijim, praktičnijim i lakšim. Opsežni asortiman roštilja sastoji se od roštilja na ugljen, plin, struju te bezdimnih roštilja, ali i planchi te dimilica, kao i široke ponude pribora za roštilj.

Tehničke karakteristike

Plinski roštilj poznat je po svojoj jednostavnosti uporabe i raznolikosti. Plinski roštilj savršen je za one koji vole potpuno iskustvo roštiljanja na otvorenom, ali istovremeno pridaju veliku važnost praktičnosti i kontroli. Sa Stella 4311 plinskim roštiljem možete početi raditi unutar 10 minuta.

Plinski roštilj Stella 4311 velik je, ozbiljan i kvalitetan roštilj. Vašu terasu ili vrt učinit će vašom drugom kuhinjom. Izuzetno multifunkcionalan roštilj koji vam osigurava lako i brzo roštiljanje kao najbolji grill majstori.

Emajlirani poklopac s duplom stijenkom osigurava konstantnu temperaturu unutar plinskog roštilja. Osim toga, možete lako pratiti temperaturu zahvaljujući ugrađenom termometru. Rešetke su od emajliranog lijevanog željeza, idealnog za savršeno ravnomjerne pripreme na roštilju.

Fantastična dodatna značajka Stella 4311 plinskog roštilja je dinamična jezgra roštilja. To je centralni, najtopliji prostor u roštilju. Rešetka se može izvaditi i zamijeniti korisnim dodacima. Dodaci se kupuju zasebno.

Emajlirana grill rešetka od lijevanog željeza
Može se kombinirati s ražnjem (kupuje se zasebno)
Posebna rešetka za održavanje hrane toplom
Ladica za masnoću
Dvostruki poklopac za održavanje temperature
Spremnik s vratima
XL sklopovi stolić s 3 kuke za pribor
Emajlirani poklopac s termometrom
Dinamic core plancha
Automatsko paljenje s kontrolnom tipkom
4 kotača za lakšu manipulaciju
Infracrveni bočni plamenik (do 700C)
Dimenzije 176x59 cm
Visina 119 cm
Radna visina 99 cm
4 glavna plamenika (12,8 kW)
1 infracrveni plamenik (2,7 kw, do 700C)
Površina grill rešetke 35x43 cm + 2x(17x43 cm)
Za 14 porcija

BRZE INFORMACIJE

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo.
 • Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama.
 • Informacije o dostavi nalaze se ovdje.
 • Dostava za sve proizvode koji se dostavljaju paletno (roštilji, pušnice i sl.), a koji su na akciji, u outletu ili su kupljeni VIP karticom ili promo kodom za popust nije besplatna već se naplaćuje prema iznosu navedenom u web košarici.
 • Naručeni proizvodi, ukoliko isti postoje na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj, biti će dostavljeni u roku od 2-10 radnih dana (osim otoka koji podliježu posebnom režimu prijevoza). Za proizvode koji nisu na stanju na našim skladištima u Hrvatskoj predviđeni rok isporuke je do 30 radnih dana, no on ovisi od dobavljača, a treba mu pribrojiti i vrijeme potrebno dostavnoj službi za dostavu robe.
 • U razdobljima pojačane kupnje na web trgovini (popularne mjesečne akcije) mogući su duži rokovi dostave! Molimo za razumijevanje.
 • Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača.
 • Informacije o plaćanju nalaze se ovdje.
 • Fotografije proizvoda ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati proizvodima, posebice se to odnosi na boju proizvoda.
 • Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.
 • Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi