1. Početna
 2. Sve za roštiljanje
 3. Roštilji na ugljen

Barbecook Carlo Urban nautički roštilj na drveni ugljen s ventilatorom

Barbecook
 • Šifra: 2235915000
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: siva
 • Model: roštilj na ugljen
 • Proizvođač: Barbecook
 • Cijena kn: 1.049,00 kn 1.825,00 kn
  Cijena EUR:(139,23 €) (242,22 €)
 • Ušteda:-43%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 1.049,00 kn (139,23 €)

Opis

Idealan roštilj za nautičare i avanturiste! Zahvaljujući jedinstvenom dizajnu, s ovim roštiljem možete roštiljati bez dima (samo uz specijalan ugljen). Ugrađeni ventilator omogućuje vam maksimalnu kontrolu. Izuzetno praktičan jer ga bez problema možete koristiti i na pomoćnom stoliću. Barbecook Carlo ističe se snagom i udobnošću. Sve se komponente lako rastavljaju i perive su u perilici posuđa. Roštilj ima podignut rub što još više naglašava njegovu praktičnost.

Barbecook Carlo je roštilj na ugljen i obavezno ga koristite u otvorenim prostorima, primjerice na balkonu, na terasi ili na brodu, uz pojačane mjere opreza.

Za pokretanje ventilatora koriste se 4 x AA baterije koje nisu uključene u paket.

Rešetka roštilja je od nehrđajućeg čelika (SST) i kapacitet joj je 6 porcija. Dimenzije roštilja: 43,5 x 33,5 x 23,5 cm.

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 43x33x23 cm
Broj porcija: 6
Površina grill rešetke: 38x28 cm
Grill materijal: SST
Ventilator: da
Prijenosna torba: da
Baterije: ne
Masa: 6 kg

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi