1. Početna
  2. Pomagala i pribor
  3. Pribor za posluživanje

AdHoc Curve 2u1 pribor za serviranje

AdHoc
  • Šifra: SG10
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Proizvođač: AdHoc
  • Cijena: 31,00 €

Opis

AdHoc. Funkcionalnost i ljepota. Izvanredni proizvodi rezultat su kreativnih i funkcionalnih umova. Funkcionalnost, ljepota, kvaliteta i dobar ukus. Budući da su AdHoc proizvodi promišljeni do najsitnijih detalja, fasciniraju svojom jednostavnom elegancijom i jednostavno su užitak. Interakcija funkcije i oblika trebala izvor su zadovoljstva za ljude i dodatno podižu kulturu kuhinje i stola na višu razinu. Idealno i za poklone!

Tehničke karakteristike

Izvanredan dizajn čini ovaj pribor za serviranje nečim posebnim. Izvanredna je stvar što su žlice savijene iz jednog komada. To ovom priboru daje poseban šarm jednostavnog i čini ga prozračnim i laganim. Drška udobno grli dlan. Na taj način ovaj pribor postaje poslastica na dodir i blagdan za oči. Tako jednostavno, a opet tako lijepo.Duljina 28 cm
Širina 7,5 cm

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi