1. Početna
  2. Posuđe
  3. Pekači

Viapot Color okrugli ekstra mini pekač, 4u1 set

Viapot
  • Šifra: VP20038
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: roza
  • Materijali: keramika
  • Dimenzije: 0,15 l
  • Proizvođač: Viapot
  • Cijena: 38,00 kn

Opis

Viapot je usavršio lončarsku proizvodnju kombinirajući keramiku s naprednom tehnologijom. Viapot osmišlja ekološki prihvatljive, obnovljive, zdrave i kvalificirane proizvode od gline. Keramička glazura Glaze koju je Viapot usavršio staklasti je sloj koji u potpunosti ili djelomično prekriva glineni proizvod te se nakon toplinske obrade hladi, kemijski i fizički se vežući za proizvod. Glaze, koji je 100% organski proizvod, posuđu dodaje ne samo vizualno estetske, već i higijenske značajke. Proizvodi tvrtke Viapot dokazano su bez olova i kadmija te su deklarirani kao zdrav i za hranu 100% siguran proizvod.

Tehničke karakteristike

Dimenzije (promjer x visina) 10x4 cm
Način obrade: iznutra glazirana keramika
Maksimalna temperatura 320 C
Pogodno za mikrovalnu pećnicu
Pogodno za perilicu
Pogodno za zamrzivač
Izbjegavati temperaturne šokove
Ne koristiti na otvorenoj vatri
Nakon svakog pranja dobro osušiti

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi