1. Početna
  2. Sve za roštiljanje
  3. Pribor za roštiljanje

Tramontina Churrasco Gaucho nož za odrezak

Tramontina
  • Šifra: 29899/191
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: smeđa
  • Materijali: nehrđajući čelik AISI 420/impregnirano drvo
  • Dimenzije: 24 cm
  • Proizvođač: Tramontina
  • Cijena: 7,50 €

Opis

Tramontina pribor za roštilj ili roštiljanje kvalitetan je i vrlo šik pribor za jelo za sve one koji vole kvalitetu, stil i udobnost. Oštrica pribora je izrađena od nehrđajućeg čelika i ima sjajni završetak, a ručka je od polimeriziranog drveta. Tramontina je razvila poseban proces proizvodnje drvenih drški noževa i vilica za odreske koji se i dan danas usavršava. U proizvodnim radionicama u Brazilu, borovo drvo se u finim slojevima impregnira posebnom smolom, a zatim preša pod utjecajem topline. Ovo čvrsto zatvara drvene slojeve i pore u drvu tako da vlaga ne može prodrijeti. Drvo se zatim dovodi u željeni oblik i polira. Rezultat je visokokvalitetan pribor, otporan na udarce, toplinu i siguran za pranje u perilici posuđa.

Grill umjetnici cijene tradicionalni Churrasco iz Brazila. Tradicionalno, u Brazilu se svježe meso obično začini krupnom solju, peče na roštilju i onda jede u dobrom društvu. Tramontina nudi odličan pribor za roštilj i roštiljanje za uživanje u stilu.

Tehničke karakteristike

Pakiranje: 1 Gaucho nož za odrezak (steak)
Ukupna dužina noža 24 cm, dužina oštrice 12 cm
Ergonomske ručke od pravog drva, FSC certificirane
Izrađeno od više slojeva smolom impregnirane i prešane borovine, ovo je drvo iznimno izdržljivo, otporno na udarce, temperaturu i sigurno za pranje u perilici posuđa
Može se prati u perilici posuđa
Čak i nakon česte uporabe, pribor izgleda elegantno i kao nov

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi