1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Termo posude, boce i šalice

ThermoCafe by Thermos Everyday termo boca

Thermos
  • Šifra: 4058.205.070
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: inox
  • Materijali: nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 700 ml
  • Proizvođač: Thermos
  • Cijena: 27,50 € (207,20 kn)

Opis

Thermos štiti ono što volite. Pionir u proizvodnji posuda za očuvanje hrane i pića toplim ili hladnim.

Everyday seriju odlikuje jednostavno rukovanje pomoću Twist&Pour poklopca koji je ujedno i šalica za piće. Za svakodnevnu uporabu. Jake boje, moderan dizajn i jednostavna upotreba. S TermoCafe serijom nema skrivenih kompromisa, već samo pouzdani proizvodi za održiv način života. Za one koji daju sve od sebe.

Dvoslojna inox stijenka. Između dvije stijenke nalazi se izolacijski vakuum. Apsolutno nepropusna posuda iz koje zajamčeno neće propuštati sadržaj. Unutrašnjost bez utjecaja na miris i okus pića. Jednostavno rukovanje pomoću Twist&Pour poklopca/šalice. Otpornost na udarce. Beskompromisna kvaliteta, bez BPA spojeva. Perivo u perilici.

Tehničke karakteristike

Dvostruka inox stijenka.
Do 12 sati topline.
Do 24 sata hladnoće.
Visina 30 cm.
Kapacitet 0,7 l.
Bez BPA spojeva.
Ne prenosi miris posude na piće.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi