1. Početna
  2. Pribor za jelo i noževi
  3. Noževi

Sabatier Provençao Salmon nož za pršut i filetiranje

Sabatier
  • Šifra: SAB833685
  • Dostupnost: Dostupno u ograničenim količinama
  • Boja: natur
  • Materijali: 4116N nehrđajući čelik
  • Dimenzije: 30 cm
  • Proizvođač: Sabatier
  • Cijena: 146,00 €

Opis

Francuska tvrtka Sabatier dio je međunarodne grupacije La Brigade de Buyer koja dizajnira i proizvodi premium kuhinjsko posuđe i pribor, kako za potrebe profesionalaca tako i za domaće kuhare. Još od 1812. godine ime Sabatier, podrijetlom iz Thiersa u Francuskoj, diljem je svijeta sinonim za kvalitetan i elegantan pribor za jelo temeljen na tradicionalnim obiteljskim znanjima i vještinama.

Sabatier je brand u vlasništvu tvornice Rousselon Dumas Sabatier iz Francuske.

S kolekcijom Provençao otkrijte južnjačku varijantu kolekcije Ideal. Zaštitni znaci ove serije su 100% kovana oštrica od nehrđajućeg čelika i ručka od maslinovog drveta.

Sve naše kolekcije potpuno kovanih noževa izrađene su od nehrđajućeg čelika obogačenog dušikom 4116N te su proizvedeni u Francuskoj. Zahvaljujući inovativnim tehničkim kvalitetama ove vrste čelika, performanse, u smislu tvrdoće, početne oštrine, kvalitete rubova i otpornost na koroziju, značajno su poboljšani. Činjenica da se ova kolekcija noževa proizvodi od čelika 4116N proizvedenog od strane Ugitech-a ukazuje na kvalitetu i trajnost noževa.

Na današnjem se tržištu može naći mnogo kovanih noževa, no mnogi od njih nisu doista 100% kovani, već pružaju iluziju kovanih noževa. Iz naše tvornice u Rousselonu izlaze isključivo ili 100% kovani noževi ili pak oni izrezani u zakrivljenom čeliku.

Tehničke karakteristike

Izrađeno u Francuskoj.
Oštrica od nehrđajućeg čelika 4116N ojačana dušikom.
Drška od maslinovog drveta.
Križne zakovice od nehrđajućeg čelika.
100% potpuno kovani.
Za filetiranje, rezanje na tanke ploške.
Jedini nož za filete je nož s uskom i savitljivom oštricom, omogućuje vam precizno podizanje ribljih fileta.
Može zamijeniti i nož za pršut.

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi