1. Početna
  2. Za kuhinjski stol
  3. Ručni rad

PRO-TRADE keramička solnica, ručni rad

PRO-TRADE
  • Šifra: SOL2
  • Dostupnost: Dostupno
  • Boja: natur
  • Materijali: keramika
  • Proizvođač: PRO-TRADE
  • Cijena: 199,00 kn

Opis

Izuzetno praktična i lijepa solnica pogodna za uporabu u vašem domu, bistrou ili restoranu. Uvijek pristupačna, lako uočljiva! Ova je solnica ručni rad domaćih keramičara. Izrađena je od kvalitetne keramike te obojana postojanim bojama neštetnima za okoliš. Služi za pohranu krupne ili sitne soli ali će odlično poslužiti i za pohranu ostalih začina. Jednostavna uporaba i održavanje, no nije pogodna za perilicu suđa. Otvor je dovoljno velik i pristupačan, a zapremina je 0,5 kg. Dimenzije: visina 19 cm, širina 13 cm, dužina 13 cm, dubina 8 cm. Dostupno u bijeloj, crvenoj, plavoj, žutoj i zelenoj boji.

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle i za outlet artikle (označeni okruglim logom LONCI&POKLOPCI by Bajde).

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi