1. Početna
 2. Posuđe
 3. Gus pekači

Lava pekač za kruh

LAVA
 • Šifra: L439401
 • Dostupnost: Dostupno
 • Boja: crvena
 • Materijali: lijevano željezo (gus)
 • Dimenzije: 24x27 cm
 • Model: za pećnicu
 • Proizvođač: LAVA
 • Cijena €:72,50 € 145,00 €
  Cijena kn:(546,25 kn) (1.092,50 kn)
 • Ušteda: -50%
 • Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 145,00 € (1.092,50 kn)

Opis

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Lava je posvećena pružanju neusporedive kvalitete i optimalnih performansi u svakom artiklu, na ekonomičan i ekološki prihvatljiv način. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu.

Tajna okusa jela kuhanih u Lava posuđu krije se u težini posuđa. Sa svojom inovativnom tehnologijom i dizajnom, vaša Lava zadržava toplinu i ravnomjerno ju raspoređuje. Potičući uštedu energije, vaša Lava je prijateljska i za okoliš i za vaš džep. Vaša Lava koja se može reciklirati i bez kancerogenih spojeva, korak je koji možete poduzeti u svojoj kuhinji za zdrav život i održiv okoliš.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV P EK 2427 R
Vanjske dimenzije 24,8x29 cm
Visina 10,8 cm
Kapacitet 3,56 l
Masa 5,12 kg
Unutarnje dimenzije 24x27 cm
Emajlirano lijevano željezo, 3 sloja, 2 puta zapečeno
Debljina dna 4 mm, debljina rubova 3,5 mm
Pogodno za sve vrste štednjaka i pećnica
Nije pogodno za mikrovalnu
Pogodno za hladnjak
Pogodno za perilicu posuđa (iako preporučamo ručno pranje)
Jelo koje ste započeli na štednjaku možete završiti u pećnici u istoj ovoj posudi ili tavi, bez potrebe za premještanjem u drugu posudu

Katalog-DG2023-50off

Katalog-DG2023-Baker

CIJENE, FOTOGRAFIJE I OPISI

Sve podatke vezane za proizvode prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u nazivu, opisu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Molimo da za točne smjernice o namjeni, korištenju i održavanju proizvoda pročitate upute proizvođača. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas. Najčešća pitanja i odgovore pogledajte ovdje.


Slični proizvodi u ponudi