Podrška i informacije 01 / 46 53 377
 1. Početna
 2. Posuđe
 3. Gus posude
AkcijaLava ovalni Dutch oven

Lava ovalni Dutch oven

LAVA
 • Šifra: L174908
 • Dostupnost: U dolasku
 • Boja: crvena
 • Materijali: lijevano željezo (gus)
 • Dimenzije: 26x33 cm
 • Model: pogodno za indukciju
 • Proizvođač: LAVA
 • Cijena: 587,00 kn1.174,00 kn
 • Ušteda: 587,00 kn (-50%)

Opis

VAŽNA NAPOMENA!
Prva isporuka od 10. listopada.
Druga isporuka od 1. studenog.

Lava donosi višedesetljetno iskustvo u izradi vrhunskog, lijepog i funkcionalnog posuđa od lijevanog željeza (gus). U proizvodnji se koriste najsuvremenije tehnologije oblikovanja i emajliranja metala. Svaka Lava posuda, tava i pekač od lijevanog željeza tijekom se proizvodnje pojedinačno pregledava kako bi se osigurala puna usklađenost s europskim standardima kvalitete. Lava posude, tave i pekači izrađeni su od najkvalitetnijih materijala na svijetu. Imaju milijune korisnika koji ih dobro poznaju.

Dutch oven je o posuda od gusa ili lijevanog željeza, koja dobro provodi i čuva toplinu te podnosi vrlo visoke temperature, s pripadajućim teškim poklopcem koji savršeno prianja. Ta je posuda namijenjene kuhanju, sporom pečenju ili pirjanju velikih komada mesa, pa i za pripremu složenaca, ribe, gulaša i svih drugih jela koja se kuhaju u jednom loncu. Mogu biti okruglog i ovalnog oblika a mogu se koristiti na svim vrstama štednjaka, u pećnicama, krušnim pećima i sl. Nikada ga ne stavljajte u mikrovalnu pećnicu.

Lava Dutch oven posude su emajlirane, dok su neke od njih s dodatnim unutrašnjim bijelim premazom.

Dutch oven je pokazao da nije tek skupi teški komad posuđa koji ćete izvući par puta godišnje da u njemu ispečete meso, nego svestrani, efikasni alat za poboljšavanje okusa i kvalitete cijelog niza jela, od sourdough kruha preko složenaca i kineskih glaziranih pečenja do deserata (da, u dutch ovenu možete napraviti genijalne deserte).

Dutch oven je teška okrugla posuda s poklopcem koji je čvrsto zatvara. Iako ih rade od raznih materijala, od keramike do aluminija, najtraženiji i najkvalitetniji dutch oveni su oni od gusa, posebno od emajliranog gusa. Gastronomska povijest dutch ovena duga je i razgranata koliko i njegova današnja upotreba.

Tehničke karakteristike

Lava šifra: LV O TC 33 K2
Ovalni lonac od lijevanog željeza (gusa). Kapacitet lonca je 6,42 l, što daje dovoljno hrane za 8 porcija. Unutarnje dimenzije 26x33 cm. Vanjske dimenzije 26x40x12 cm. Debljina dna 5 mm, debljina stijenke 4 mm. Lonac je obložen s 3 sloja obloge. Masa lonca 7,30 kg.
Katalog-gus-dutch-oven
Katalog-gus-50

ČLANSKI POPUST

Registrirajte se i ostvarite 5% popusta! Popust se odnosi na redovne artikle te ne vrijedi za već snižene artikle.

CIJENE I FOTOGRAFIJE

Sve podatke vezane uz artikle prezentirali smo u dobroj namjeri. Cijena na web trgovini može se razlikovati od cijene u maloprodajnim trgovinama. Za eventualne pogreške nastale u opisu, nazivu ili cijeni proizvoda, unaprijed se ispričavamo. Fotografije artikala ilustrativne su prirode te ne moraju u potpunosti odgovarati artiklima. Za sve eventualne nejasnoće molimo kontaktirajte nas.


Slični proizvodi u ponudi